ØYENVIPPER EXTENSIONS!

Øyenvipper extensions kan være veldig tricky. Det er ikke lett å vite om den personen du går til er flink eller ikke, men det er derfor du har meg da vettu *flips her hijab*. Jeg har aldri tenkt på å ta øyenvippe extension siden jeg er så heldig og har lange naturlige vipper fra før, men noe med det å få frem din sterke side enda mer var noe jeg var veldig interessert og nysgjerrig i. Så jeg søkte litt på nettet her og der og var litt skeptisk med tanke på prisen (cuz ya know your girl is on a budget and gonna stay on a budget till the day I die).  Så forrige uke så ble jeg fortalt av en venninne at hun skulle ta extensions og det kostet 500 kroner, noe som er kjempe billig i forhold til ordinær prisen som er på1600 kroner, og jeg ba henne bestille en time for meg hos hvem hun enn skulle gå til. Jeg visste veldig lite, men det jeg visste var at det var billig. Gotta stay on a budget.

Det var ikke langt fra tøyen (ca. 20 min) og jeg møtte opp hos en dame som heter Tina. Hun inviterte meg fint inn til huset hennes og fulgte meg inn til rommet hun holder seg til. Hun spurte meg om det var første gang jeg noen gang har tatt øyevipper extensions og jeg svarte ja. Hun fortsatte med å si at siden jeg har så lange vipper at det beste ville være å ta volum for å se det fyldigere ut. Jeg gikk med på det og gjennom prosessen hadde vi samtaler om universitet til hvor mye katten min hater meg :). Etter 1 time og 30 min var jeg endelig ferdig og JEG VAR KJEMPE FORNØYD!

                                            

                                            

Som dere kan se fra bildene så ser de fine ut med sminke og det trengs ikke å putte på noen ekstra falske øyenvipper over. Jeg gikk selvfølgelig med på en mer naturlig look, men det er opp til dere hvor lange eller hvor mye volum dere vil ha. Mitt aller beste råd er å snakke med henne om hva som vil passe dine øyner best. Alle har forskjellige øye form og øyenvipper så det kan hende det du hadde i tankene ikke vil se bra ut på deg.

Akkurat nå har hun tilbud på 500kr! Og dette tilbudet har hun utover desember. Ordinær pris er 1600 kroner med 750 kroner for påfyll, men hvis du bestiller time nå så vil du betale 500 kroner for både øyenvippe extensions og påfyll videre. Hun gjør også andre prosedyrer som waxing, tattovering osv. Tina er den mest hyggeligste damen jeg har møtt på og tro meg dere vil ikke angre å ha møtt en så kul dame. Vi snakket bokstavelig talt om alt og ingenting. De som kjenner meg vet at jeg ikke er så åpen med mennesker jeg nettopp har møtt, men når du først begynner å ha samtale med henne så vil du ikke vite hvor samtalen tar deg hen. Hvis du vil bestille time (noe du burde bc hvem trenger ikke bomb ass øyenvipper) så er det bare å ta kontakt med henne på nr; 46 63 31 93. Hun har også en facebook side https://www.facebook.com/perfectionbyTina/ og instagram side https://www.instagram.com/perfection_by_tina/. Takk meg senere :). 

PS: HUN HAR EN HUND HJEMME SÅ HVIS DERE IKKE LIKER HUNDER ELLER ER REDDE FOR DEN AV EN ELLER ANNEN GRUNN SÅ SI IFRA PÅ FORHÅND. Men sånn helt ærlig så var hunden den søteste skapningen jeg har møtt på så det burde ikke være et problem. 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg