TA AV HIJABEN ELLER BRUK DET ORDENTLIG!

LET ME STOP YOU THERE. Har noen av dere en anelse om hvor mange sånne meldinger, kommentarer og ”meninger” jeg har fått angående den måten jeg bruker hijaben min på? Selv min egen bror er en av dem… ahahah wow whatever. Dette er virkelig slitsomt og dumt af men jeg skal si dette for siste gang og etter dette så kan alle dere som har noe imot den måten jeg bruker hijaben på bare hoppe ut av vinduet. 

Dere som sier the famous quote of ”enten bruker du hijab på en ordentlig måte eller så tar du den av…”’ YOU ARE EXTREMELY WRONG. 

                                           

Hijaben min som dere mener ikke er hijab har reddet meg ut av mange situasjoner som jeg hadde angret på i dag. Hijaben min bokstavelig talt forvandlet meg, increased my ”value” and added to my pride and changed my personality. Den hjalp meg med å knekke ut av skjellet mitt som jeg aldri hadde greid å få meg ut av. Dere tenker sikkert hun viser frem ”skjønnheten” hennes eller hva enn dere tror, BUT THE JOKES ON YOU. Dere vet ikke en dritt. Hver eneste hijabi vet potensialet hun kan servere. Har du vært på en all girls party så vet du godt hva jeg mener 😉

Hijab in any stage of its stages IS A HUGE step forward, spesielt i disse vanskelig tidene. Jeg har sett, møtt og kjenner jenter som har tatt av seg sjalet fordi de ikke orker mer hat fra mennesker som mener at de ikke har på hijaben på en ordentlig måte. Ifølge dem. Men jeg er ikke en av de jentene. Jeg er ikke lei meg, men jeg er sur. Usually it’s guys who say this shit so let me clear som shit for you;

Du kan ALDRI si til en hijabi ‘ta av deg hijaben.” Selv om hun tar den av og på flere ganger. You’re literally committing a much bigger sin than her. But I’m not one to judge and SURPRISINGLY BIHH neither are you. 

                                             

Trenger ikke å expose meg selv her, men hadde det ikke vært for hijaben eller Gud så hadde jeg bokstavelig talt gått helt ut. Da mener jeg klær som viser magen, beina, kløft, rumpa osv. I would’ve been waayyyyy worse than you actuallt think. Don’t get me wrong. Jeg sier ikke at de som gjør det er dårlige muslimer eller mennesker generelt. Men dette innlegget er for de trangsynte muslimske menn og kvinner som liker å dømme mennesker basert på hva de har på seg. 

Dere aner the struggle I go through having to pick something som er mer ”hijabified” enn hva jeg egentlig vil ha, hvor mange ganger jeg har måttet avlyse planer bare fordi det stedet ikke er passende for en hijabi, eller at jeg må holde tilbake følelsene mine for en spesiell person fordi den personen vil sikkert føle seg ukomfortabel. Dere vet ikke hvor vanskelig det er om sommeren når jeg ser andre med bikini, shorts og tank tops and du ikke kan. Dere vet ikke hvor mange ganger jeg føler meg stygg eller hvor mange ganger jeg bestemte meg for å sitte hjemme instead of going out because I felt like I was an embarrassment. YALL DON’T KNOW THE STRUGGLE OF GOING AGAINST YOUR SELF TO DO SOMETHING FOR GOD. 

                                              

15 kommentarer
  1. En allmektig skaper bryr seg om at kvinner skal skjule håret sitt?? DET er viktig liksom? Hår??Høres menneskeskapt ut spør du meg. Vær et godt menneske, snill mot andre og lev ellers som du vil.

  2. Har sett mange vakre variasjoner i bruk av hijab. Dessverre vet jeg så lite om hodeplagget, at jeg ikke vet hva disse variantene måtte hete. Finnes det navn på de forskjellige måtene å bruke den på, eller er det bare rett og galt?
   Hva er det egentlig de mener at du gjør galt? Er det at du viser hår?

  3. Marie^^; For deg er hår bare hår men vi tror på at hår er det som skjuler skjønnheten vår. Det er på en måte hellig kan man si. Og i innlegget så var ikke hovedfokus hår, men hijab stilen hennes. Men ja, jeg er enig med det at så lenge du er et godt mennesket så burde ikke det være et problem.
   Btw, elsket innlegget ditt. Forstår hvor du kommer fra. Stå på!

  4. <3 vakker dame.du er bra nok som du er.uansett hvordan du bærer din hijab.alle er så opptatt av hvordan andre folk er og hvordan de går kledd. De glemmer å se på seg selv

  5. Marie: Som den anonyme personens kommentar nede sa så er ikke hår bare hår for oss. Det er på en måte definisjonen av skjønnhet, men det er ikke det dette innlegget var om. Og jeg nevnte aldri om at den allmektige var sur på meg på grunn av det. Hvis jeg viser det så viser jeg det. Formålet med innlegget var for de trangsynte menneskene som alltid har noe å si og tror de kan leke ”gud.” At the end of the day I’m going to my grave and you’re going to yours.

  6. pebble: Det finnes jenter som går med turban (som meg på bildet) og det finnes jenter som går med hijab på den ”vanlige” måten som du sikkert har sett de fleste gå med. Når du spør meg om turban er feil å bruke så kan jeg ikke gi et fast svar fordi hva er egentlig den rette måten å dekke seg på? Jeg mener at turban er okei å bruke, men andre synes ikke det. Så det kommer ann på hvilket øye som ser.

   Det de fleste mener jeg gjør ‘feil’ er at jeg ikke bruker hijaben på den måten den alltid har blitt brukt på. Og på grunn av det så har de fordommer mot meg og bestemmer seg for å ikke bli kjent med meg og heller stemple meg som en ‘dårlig hijabi.’ Har ikke noe imot det. I mean do you boo, but just leave my name out of it. Thank you.

  7. Jeg beklager, men dette innlegget gir ingen mening. Du kommer med verken gode argumenter eller logikk. Hijab betyr ikke å bare dekke til håret som de fleste jenter som går med det tror. Viser halsen, skuldre og alt annet og dekker til bare håret. Hijab er faktisk enten eller, og ikke noe midt i mellom. Enten så bruker man det ordentlig som det skal brukes eller så bruker man det ikke. Du dret deg selv bare ut i dette innlegget.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg