De-motivert.

Har fått noen meldinger her og der hvor folk spør meg ”hvorfor er du ikke aktiv med bloggen din lenger?” And a simple answer would be fordi jeg er de-motivert og prøver å ikke overtenke så mye. Blogg er gøy og det er drømmen min å bli en av de største rosa bloggerne i Norge. men tbh så må jeg tenke på helsen min først. Jeg klarer ikke å poste innlegg som jeg bokstavelig talt har half assed fordi 1. jeg liker ikke meg selv når jeg gjør det og 2. jeg VET jeg kan 100000 ganger bedre. 

                                

Jeg trodde helt ærlig jeg skulle slutte å blogge fordi jeg trodde det var en fase og jeg ikke ville lenger helt til jeg logget meg inn og forstod at jeg faktisk har savnet dette. Jeg skriver dette innlegget her bokstavelig talt etter å ha blitt ferdig med sehri (03:52) fordi jeg bare fikk motivasjon. Vet ikke helt hva jeg skal skrive om siden det er såååå mye jeg vil skrive om. Jeg sier ALLTID legg igjen en kommentar hvis det er noe du vil jeg skal skrive om eller om det måtte være en video but let’s be fucking honest; You don’t really care and that’s ok. I ain’t mad about it. Jeg vet de fleste av dere leser bloggen min og det er jeg veldig takknemlig for. men husk at noen komplimenter her og der kan faktisk hjelpe en person å fortsette å drive med det de elsker. Tar ikke mer enn 5 sekunder. 

                               

Basically, this post is about me telling you guys that jeg er motivert til å skrive mer og lage flere videoer. Istedenfor å legge det bare bloggen min så skal jeg også legge det ut på youtube. Håper dere har en fortsatt fin dag videre og til my fellow muslims lykke til videre med ramadan. Det er vanskelig, but I know we can do it. Yallah, you can go now!

3 kommentarer
  1. Er en leser som pleier å komme innom bloggen noen ganger, og må bare si at bildene dine gir meg liiiiiv!!😍💞 Elsker bloggen din som en helhet egentlig, og ser fram til videre innlegg (de nyeste innleggene er også booomb💞💞)

  2. synes du er drit sterk, har virkelig virkelig ikke ord. jeg selv er latiner, ikke muslim men har så mye respekt for deg og det du skriver om både stoltheten din av å være en muslimsk jente, og at du faktisk tar deg tid til å reflektere over hvorfor noen alltid skal ha en dårlig ting å si på alt. du spør her på bloggen om ting du lurer på for å få et svar av anonyme som egentlig kan slenge så mye dritt de vil, det er det ingen uten ordentlig bein i nesa som tørr å gjøre. jeg er så glad for at du respekterer deg selv så mye og at du derfor klarer å stå i mot presset, forventningene og hatet❤️ stå på, jeg heier på deg!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg