YES, I’M SALTY

Jeg hadde ingen intensjoner om å skrive et sånt innlegg, men føler at jeg på en måte må. Dette er IKKE et HAT innlegg hvor jeg skal drive å ”expose”mennesker, men mer en reminder til de som er ”late” eller ikke orker. 

Da jeg først postet et innlegg så fikk jeg et veldig veldig veldig bra respons som jeg ikke forventet, men er KJEMPE takknemlig for. Det fikk meg til å faktisk skriver mer og poste mer. Det første innlegget jeg skrev ( http://southmeetswest.blogg.no/1511043631_kan_en_regnbue_beg_en_feil.html ) fikk over 20 kommentarer innen en time og var delt overalt av alle de jeg kjenner. Jeg takket alle for både å ha lest innlegget og delt innlegget. But was that support you have for me like a one time deal? 

Nå, jeg mener ikke å si at du skal støtte meg på det nivået hvor du ikke tenker på noe annet enn bloggen min. Men det å sakte men sikkert begynne å forsvinne litt etter litt er ikke noe jeg forventet. Hvis du ikke hadde tenkt å støtte meg fra dag en så trengte du ikke så skrive til meg ”Gurl, I got you. Jeg gleder meg til å lese mer og jeg skal for sure dele alle innleggene dine fordi det er det du fortjener.” All den oppmerksomheten jeg fikk fra deg var fake? Or am I just tripping?

Jeg personlig elsker å dele andres verk enten jeg kjenner deg eller ikke fordi jeg vet at hvis bare EN person bestemmer seg for å ta en titt så hjelper det den personens seere eller hva enn det måtte være. Jeg visste ikke at det å bruke 30 sekunder av livet ditt ville forkorte livet ditt.

Alt jeg prøver å si er at vi må begynne å støtte hverandre utenom å være salty eller ”lat.” Ja, hvis du ikke er enig i det jeg skriver så er det selvfølgelig forståelig, men last time I checked you liked my content so where’s the support at babygirl?

Chiao. 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg