STORYTIME – POSSESSED HOTEL ROOM

Har hatt lyst til å skrive om dette på lenge, men visste ikke om det var noe folk ville lese om. Så jeg skriver om det uansett i håp om at folk vil like dette. Shall we start?

Hotellet vi bodde på var ikke den beste, men vi personlig trengte bare et sted å bo og hvor vi kunne gjøre oss klare til å gå hvor enn vi skule gå. De første 2 dagene så var alt helt normalt… helt til venninna mi skrek plutselig og bestemte seg for å gjemme seg under dyna. Vi løp etter som en refleks og gjemte oss under også. 4 jenter under en dyne hvor bare en vet hva som foregår og du kunne føle panikken. Vi alle skrek og spurte ”HVA ER DET SOM FORGÅR?? HVEM ER DET DET? HALLOOO’ Jeg skulle virkelig ønske at vi ikke spurte henne det fordi det neste hun sa var ”det er en svart skygge som står ved doen og ser på oss.” BITCHHHHHH YOU SHOULD’VE SEEN MY ASS STARTED PRAYING AND ASKING FOR FORGIVENESS RIGHT THEN AND THERE. I THOUHGT I WAS GOING TO DIE!

Vi var fortsatt under dyna og vurderte om vi skulle sove sånn eller om vi skulle gjøre noe med det. My ass was not gonna get the fuck up for no one so I stayed under the blanket. Jentene tok opp pcen og slo på Quran sonn at vi skulle føle oss trygge. AIN’T NO JINN GONNA POSSESS US WHILE WE ARE ON VACATION! Vi alle endte opp med å sove ganske sent og veldig tett inntil hverandre. Når jeg mener at det var ikke plass til å puste så var det ikke det. 4 JENTER PÅ EN SENG!

Dagen etter så gikk vi ut som planlagt og hadde det kjempe gøy. Vi hadde helt glemt om jhinnen (spøkelsen) og kom tilbake til rommet. Jentene var sultne så jeg og en annen venninne bestemte oss for å kjøpe mat for alle så vi skiftet klær, tok av sminken og gikk ut med abaya. Vi drev å bestilte mat da plutselig 2 av venninnene mine løper mot meg som om noen er etter dem. ”Hva er det?” spør jeg og det de viser meg får meg til å nesten gråte. BITCH! Tydeligvis så likte ikke jhinnen det at vi tok på Quran igår natt så den bestemte seg for å… well… Do this;

https://www.instagram.com/p/Bnl0-6hHcJS/?taken-by=memonahussain_ 

Som dere kan se så begynte lysens å slå seg av og på. Vi fortalte resepsjonen og de sa at det var ikke noe feil med ledningene i det hele tatt!!! THIS SHIT MADE ME SHIT MY PANTS WALLAHI men det er ikke alt… sadly ahahah

De neste dagene så skjedde det at ting begynte å forsvinne som klær eller sko og noen ganger ørepropper. We used to hear someone tap the mirror which was right in front of us! Men de eneste som hørte den lyden var meg og bestevenninna mi for some reason. Jeg så maleriet på veggen bevege seg noen ganger, tryllesekk som falt ned fra senga og bestemte seg for å få seg opp på senga igjen osv men det som var det skumleste med hele den turen var når den faktisk dyttet en av jentene! 

Basically, vi bestemte oss for å gå ut og spise en kveld og vi var alle veldig slitne etter en lang dag. Jeg stod ved siden av venninna mi da hun plutselig skrek på meg ”driiiit i! Faen as du er irriterende!” Jeg var forvirret og spurte ”snakker du til meg eller?” og hun bare ”ja! Slutt å dytte meg!” Jeg sverger på Allahs 99 navn at jeg ikke rørte henne engang. Jeg forklarte henne at jeg var opptatt på mobilen og rørte ikke henne, men med en gang jeg skulle si mer så er vi øreproppene hoppe opp og ned. WALLAHI WE ALL RAN FOR OUR LIVES AND OUT THAT BITCH ASS ROOM! 

Selv om vi var redde så var troen vår enda høyere som gjorde at vi aldri byttet rom eller hotell. Vi endte opp med å være der i 2 uker og jeg føler vi ble bestevenner med jhinnen AAHAHAHHAHAHHA! Den turen der er uforglemmelig.

Har dere noen gang kommet ansikt mot ansikt med en spøkelse før? Skriv gjerne ned på kommentar feltet! Hadde elsket å lese deres historier 🙂

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg