STRESS STRESS STRESS

For 2 måneder tilbake bestemte broren min og jeg reise til Tyrkia for en uke. Hvorfor? Han hadde ferie og jeg hadde ikke noe spesielt å gjøre. Vi bestilte billetter og skaffet oss hotell. Pakket og var klare for Tyrkia, Istanbul.

Mine forventninger var ganske store fordi jeg var klar til å utforske og poste masse bilder på instagram. Jeg ville også vise broren min hvordan man har det gøy på ferie, men denne turen tok en helt annen retning. Istedenfor lange netter ute så endte det opp med room service og generell latskap.  

                                         

Før reisen så tenkte jeg bare på hvordan jeg kan skaffe meg bedre jobb og tjene bedre. Hadde søkt overalt og snakket med alle jeg kjente, men det er så mye en person kan gjøre. Alt jeg kan gjøre er å sende søknader og resten er opp til Gud. Jeg tror ikke jeg har stresset mer enn jeg har gjort før sommerferien. Så mye til det punktet at jeg faktisk begynte å miste hår, huden min var irritert, hadde vondt i hodet konstant og jeg klarte ikke å få meg ut av huset fordi jeg følte jeg ikke fortjente å ha det gøy. 

Du vet når du er sliten og tenker søvn vil fikse alt? Ikke når det kom til meg. Jeg våknet med at hele kroppen min verket. Jeg stod opp og gjør det fortsatt med smerter i ryggen og nakken. Ville ikke se meg selv i speilet fordi jeg visste at jeg ikke ville like meg selv, var heftig de-motivert og bare lat generelt. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle kalle det. Depresjon? I don’t know. 

Tingen med denne reisen er at jeg ville faktisk utforske Istanbul, men av en eller annen grunn så likte jeg faktisk å bare være i et hotell rom. Følte meg bedre av å bare spise og se på serier. Siden jeg var i et annet land så stresset jeg ikke om livet mitt her i Oslo. Alt jeg visste var at jeg skulle nyte denne ferien så mye som mulig fordi JEG VET med en gang jeg lander i Oslo så vil ALL stresset komme tilbake. Og det gjorde det.

                                           

Det jeg prøver å si er at det er viktig å reise iblant. Det hjelper deg med å få bort litt av stresset du har og hjelper deg med å bli motivert igjen. Etter denne reisen så fikk jeg renere hud, mer positiv og var klar til alt. ‘Ja, men hva med de som ikke har nok penger til å reise?” Da finner du noe annet som kan hjelpe deg. Det kan være tegne, male, skrive i dagbok, tilbringe tid sammen med familien din, skaff deg kjæledyr, velg ut klær en dag før, ta på maske, fokuser på huden din, lek med sminke osv. Finn en hobby som er avstressende. 

 

 

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg