PAKISTANI/INDIAN CLOTHES

Helt siden jeg postet bilder av meg på bryllupet jeg var i august tiden, så har jeg fått mange meldinger angående pris, nettside, toll osv. Så jeg tenkte å svare på alle spørsmålene her.

Først! Hvilken side? Jeg fant ut om denne siden, memsaabonline, for over et år siden. Men turte aldri å bestille noe. Hvorfor? Det var billig og jeg hadde ingen informasjon angående kvaliteten og om de holdt det de lovte. Tenkte denne siden var ikke noe mer enn en scam! Men i sommer så var det et veldig viktig bryllup som dukket opp og jeg og familien min er ikke en av de som shopper masse desi klær for forskjellige selskaper osv. Fortalte mamma om denne siden og hun ba meg prøve det ut. Så det var det jeg gjorde. Det var enten vestlige klær og se ut som vi ikke tilhørte der i 3 dager, eller å bare ta sjansen og bestille. Vi ente opp med å bestille 7 plagg. 

                                          

                                          

                                          

Frakten på dette ble omtrent 500,- men det var fordi vi bestilte opp til 7 plagg. Jo mindre plagg, jo mindre er frakten. Vi kjøpte 7 plagg for 4000,-. Både med frakt, toll og levering. Klærne bli levert hjem til deg innen 5 dager via DHL så du må betale dem via regning som du får av dem via posten etter noen dager. 

Når det kommer til om klærne er sydd ferdig eller ikke, så gjør de det ikke. De er semi sydd. Dette betyr at en kjole er halv sydd, og den andre halvdelen holdes åpent. Det er hovedsakelig sydd ovenfra, men ikke den nedre delen. Dette gjør at du kan sy den etter din måling. MEN DE HOLDER DET DE LOVER! Klærne har samme farge, materiale, kvalitet og du får også ekstra materiale som du kan bruke hvis det trengs. Hvis de skulle være litt annerledes så vil de advare deg på nettsiden deres. 

Den eneste nedturen er at du må gi det til en skredder. Og det vil ende opp med å koste deg litt. Vi endte opp med å betale nesten 2000,- Det var fordi personen var i familie med oss. 

Men alt i alt så vil jeg veldig sterk anbefale siden. Som vanlig så hadde du betalt opp til 5000,- for bare et plagg, men på denne side kan du få opp til 10 plagg for like mye pris. Kundeservicen er fantastisk, og du kan også levere tilbake klærne hvis du ikke er fornøyd. MEN HUSK at de advarer deg for noen varer som du ikke kan returnere, og dette står som regel under plagget. 

 
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg