VAR DET LETT Å TA AV HIJABEN? (DEL 3)

Var det lett å ta av hijaben? faen ikke. Vet du hvor mange forskjellige samtaler,diskusjoner og stress jeg har vært gjennom. Jeg tror ikke det er noen av dere der ut som vil forstå det med mindre du har gått gjennom det samme. Eller gjør det. Det var mange netter jeg bare lå i senga mi, så på taket og tenkte på valget mitt over og over og over igjen. Det er aldri lett.

Men etter flere samtaler og diskusjoner forstod jeg at dette var et valg jeg selv måtte ta. Kan ikke drive å spørre om andres meninger fordi dere er ikke like og ingen i deres right mind hadde sagt ‘ja gjør det.’

En annen grunn til at det var så vanskelig var fordi jeg hadde gått med hijab i litt over seks år. Og hadde aldri tatt av hijaben eneste gang. Ikke når jeg var på reise til et annet land eller by, fest eller på besøk. ‘Hanna Montana’ liv er ikke noe for meg og jeg hater det av hele mitt hjerte. No shade til de som jeg gjør det men for meg personlig så er det ikke noe jeg står for. Men det betyr ikke at jeg sitter hjemme og dømmer dritten ut av deg heller. Jeg bryr meg, tbh, men hvis du hadde spurt meg så hadde jeg sagt ‘ikke en fan, men do you boo.’

Vent, hva snakket jeg om igjen? jo, det jeg skulle si var at jeg har fått kommentarer som ‘nå som du har tatt av hijaben så kan du bare gjør dette og dette. Du har lov.’ Hold the fuck up!
Så du mener basically at jeg ikke er ‘muslim’ lenger og kan derfor gjøre alt en ikke troende person gjør? Drikke, vise hud, spise haram mat osv. og det er HELT okei siden jeg ikke bruker hijab. Are you stuid? DETTE ER GRUNNEN TIL AT MANGE MUSLIMER ENDER OPP MED Å FORLATE RELIGIONEN ELLER BEGYNNE Å MISTE TROEN SIN SOM GJØR AT DET BLIR VANSKELIG FOR DEM Å KOMME TILBAKE!

Å ta av hijaben betyr ikke at jeg skal slutte å praktisere Islam. Islam var en del av meg, er en del av meg og vil være en del av meg. For alltid. Du har ikke lov til å få meg til å føle meg som en ‘dårlig muslim’ fordi du er ‘mer dekkende.’ Ugh, hold kjeft.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg